Gemeente Wingene

We eindigen op tweede plaats in de 10.000 stappenclash

Er werd massaal gestapt, gefietst en bewogen in de maand mei. Wingene eindigde op een welverdiende tweede plaats in categorie B (10.000 - 20.000 inwoners). In totaal legden 363 Wingenaren samen 45.137 kilometer af, goed voor een wandeling één keer rond de aarde én een extra trip naar Egypte.

Onze gemeente eindigde op een mooie tweede plaats in de Vlaamse Stappenclash op 76 gemeenten. We legden samen meer dan 45 000 (!) kilometer af. Dat is meer dan 1 virtuele toer rond de aarde, plus een extra trip naar Reykjavik.

Nog belangrijker dan dit mooie resultaat: samen hebben we op een fijne manier meer bewogen dan anders, zeker voor herhaling vatbaar dus!

De winnaars zijn …

Binnen de verenigingen eindigde Okra Wingene op de eerste plaats, met in totaal 926 kilometer. De tweede plaats is voor volleybalclub WIVO Wingene met 825 kilometer. De derde winnende club is Bewonersplatform Sint-Jan met 760 kilometer. De verenigingen konden kiezen uit drie prijzen: een kledijpakket voor de leden, een meet & greet met een BV, of een poolparty. Okra Wingene koos voor een ontmoeting met een BV. Wivo Wingene en bewonersplatform Sint-Jan en kozen voor het kledijpakket.

Ook de drie sportiefste inwoners werden beloond. Vanessa Neirinck eindigde eerste en krijgt een activity tracker ter waarde van 150 euro. Luc Spriet en Heidi Decock eindigden tweede en derde. Alle drie konden ze kiezen uit waardebonnen ter waarde van 50 euro.

Gepubliceerd op  wo 05 jun 2024