Gemeente Wingene

40 jaar in dienst ... Proficiat, Nicole!

Onze collega Nicole van de Dienst Publieks- en Burgerzaken is sinds deze week maar liefst veertig jaar in dienst. We verrasten haar met bloemen, gelukwensen en een mooi versierd bureau.
Op 1 december was Nicole officieel 40 jaar bij onze gemeente in dienst en daarom werd ze als verrassing in de bloemetjes gezet door haar collega's en het gemeentebestuur.
 
40 jaar geleden kwam ze net van de schoolbanken en begon ze op 1 december 1981 aan haar job bij onze gemeente. Al die tijd bleef ze haar werkgever trouw, al werd ze af en toe ook 'uitgeleend' aan buurgemeenten Ruiselede en Pittem waar ze heel blij waren met haar expertise.
 
Nicole werkte onder drie verschillende burgemeesters en evenveel secretarissen en diensthoofden. Ze nam tijdens haar lange carrière verschillende functies op, van Bevolking en Rijksregister tot Militie en Vreemdelingenzaken. "Tijdens de ziekte van Noël Colpaert werd ik plots verantwoordelijk voor de vreemdelingendienst", vertelt Nicole. "In de zomer van 2000 werd vervolgens het opvangcentrum geopend."
 
Tijdens al die jaren dienst werkte ze op verschillende locaties in het gemeentehuis intens samen met tientallen (oud)collega's. "Het waren 40 fantastische jaren, waarin ik heel veel mensen heb leren kennen", aldus Nicole die blij verrast was door alle felicitaties. 
Gepubliceerd op  do 02 dec 2021