Gemeente Wingene

BOAS

BOAS is een sociaal-sportieve werking die via haar zwemclubs de levenskwaliteit van
mensen met een beperking optimaliseert en zo een steentje wil bijdragen aan een
correcte beeldvorming. BOAS staat voor ‘Belgian Organisation for Adapted Swimming’ en staat open voor mensen met een fysieke, verstandelijke, visuele of auditieve beperking van jong tot oud. Kortweg: iedereen is welkom!

De groepslessen worden ingedeeld volgens zwemniveau en niet volgens de beperking. Ook instaplessen zijn mogelijk voor zij die nog niet kunnen zwemmen en/of opnieuw
moeten leren zwemmen na bijvoorbeeld een revalidatie. Het gaat om individuele lessen van een halfuur met als doel hierna te kunnen aansluiten bij de groepstrainingen van BOAS.

Waar: recreatiebad de Alk (Beernemstraat 23, Wingene)
Wanneer: donderdagavond van 18u30 tot 19u30
Meer info: website of info@boasvzw.be

BOAS is ook op zoek naar vrijwilligers

BOAS is op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste trainers om zwemlessen te geven aan personen met een beperking. We zoeken trainers die ervaring hebben in de zwemwereld of een (para)medisch diploma hebben. Maar het is vooral de goesting om mensen met een beperking een leuke zwemles te geven die de doorslag moet geven. 

Spreekt BOAS je aan om als vrijwilliger te werken? Contacteer hen dan via mail communicatie@boasvzw.be of op het nummer 0470 11 11 58.