Gemeente Wingene

Aangifte op afspraak mogelijk

Wist je al dat er momenteel een proefproject loopt van de politiezone Regio Tielt om in Ardooie, Lichtervelde en Wingene op afspraak te werken voor aangiftes?

 Je kan vanaf nu dus online of telefonisch een afspraak maken voor een aangifte. Het onthaal op afspraak zorgt voor een betere service en de wachttijden worden korter. Je kan immers zelf kiezen wanneer het jou het best past om langs te komen.

Hoe maak je een afspraak?
1.
Ga naar de website van de politiezone en druk op de knop 'maak een afspraak'.
2.
Kies de wijkdienst waar je een afspraak wil maken. De beschikbare momenten worden weergegeven.
3.
Kies het feit waarvoor je aangifte wil doen. Je kan maar één feit selecteren.
Wens je meerdere zaken aan te geven? Dan moet je meerdere afspraken maken.
4.
Vul de gevraagde gegevens in.

Je afspraak is pas bevestigd als je een e-mail krijgt met het overzicht van de documenten die je moet meebrengen. Je krijgt, indien gewenst, ook een herinneringsmail van je afspraak.

Lukt het niet om een afspraak te maken?

Heb je geen internet of twijfel je of je wel aangifte moet doen? Bel dan tijdens de openingsuren naar de wijkdienst Wingene (telefoon 051 42 84 80) of buiten de openingsuren van de wijkdienst naar het zonaal onthaal (telefoon 051 42 84 00). Een van onze medewerkers helpt je graag verder.

Opgelet, de openingsuren van de wijkdienst Wingene zijn gewijzigd:

  • Maandag van 8 tot 12 uur
  • Woensdag van 13 tot 18 uur
  • Zaterdag van 8 tot 12 uur

De mogelijkheid om langs te komen in de wijkdienst blijft uiteraard bestaan. Er wordt dan samen met jou gekeken wanneer we je het best kunnen helpen. Mensen met een afspraak krijgen voorrang.

De interventieploegen staan nog steeds 24/24 en 7/7 voor je klaar. Bij dringende hulp of een verdachte situatie, aarzel nooit en bel 101!

Gepubliceerd op  vr 17 jul 2020