Gemeente Wingene

Kidsduathlon Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

De KIDSDUATHLON wil jongens en meisjes van 3 - 12 jaar op een niet-competitieve manier kennis laten maken met het concept duathlon. Wij willen de deelnemers vooral plezier en amusement op een sportieve manier aanbieden! De KIDSDUATHLON bestaat uit 2 verschillende onderdelen: lopen en fietsen. De afstanden van elke discipline verschillen naargelang de leeftijdscategorie. Tussen de verschillende ...
De KIDSDUATHLON wil jongens en meisjes van 3 - 12 jaar op een niet-competitieve manier kennis laten maken met het concept duathlon. Wij willen de deelnemers vooral plezier en amusement op een sportieve manier aanbieden! De KIDSDUATHLON bestaat uit 2 verschillende onderdelen: lopen en fietsen. De afstanden van elke discipline verschillen naargelang de leeftijdscategorie. Tussen de verschillende proeven door is er genoeg tijd om zich te verplaatsen en materiaal te nemen voor de volgende proef.

Volg zeker onze facebookpagina -> Kidsduathlon.

Dit is een evenement opgericht door 3 VIVES studenten , opleiding lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie Torhout.

Cuylle Axelle
Legrand Shauni
Vermeulen Celeste

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktisch

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €
  • Kidsduathlon (Shauni Legrand) ©Shauni Legrand
  • Kidsduathlon (Shauni Legrand) ©Shauni Legrand