Gemeente Wingene

Vleermuizenwandeling in Wingene - 1000-soortendag Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Vleermuizenwandeling in Wingene Gaan wandelen in het donker is altijd spannend... Wanneer je daarbij ook nog op zoek gaat naar vleermuizen, wordt het pas echt een boeiende activiteit voor het hele gezin. Onder leiding van twee ervaren gidsen gaan we ongeveer anderhalf uur op zoek naar deze fascinerende nachtdieren. We sluiten de avond af met een gratis drankje. Vergeet je zaklamp niet! ...
Vleermuizenwandeling in Wingene
Gaan wandelen in het donker is altijd spannend... Wanneer je daarbij ook nog op zoek gaat naar vleermuizen, wordt het pas echt een boeiende activiteit voor het hele gezin. Onder leiding van twee ervaren gidsen gaan we ongeveer anderhalf uur op zoek naar deze fascinerende nachtdieren. We sluiten de avond af met een gratis drankje. Vergeet je zaklamp niet!
Verzamelen doen we op de parking naast de gebouwen van het Rode Kruis (opvangcentrum) in de Boskapeldreef 6 te 8750 Wingene. Hou er rekening mee dat we stipt vertrekken!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktisch

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Opvangcentrum Rode Kruis

Organisatie

Stad-Land-schap 't West-Vlaamse hart