Gemeente Wingene

De perfecte ouder bestaat niet!

Ouders verwachten veel van zichzelf: ze willen dat hun kinderen gelukkig zijn, er piekfijn uitzien en een rijk gevulde vrije tijd hebben met veel boeiende hobby's. Bovendien willen ze gezonde maaltijden voorschotelen en moet het huis er kraaknet bij liggen. Helaas is de werkelijkheid vaak anders. "Achter de schermen" is het huis eens niet gepoetst, komt er voor de zoveelste keer een ...
Ouders verwachten veel van zichzelf: ze willen dat hun kinderen gelukkig zijn, er piekfijn uitzien en een rijk gevulde vrije tijd hebben met veel boeiende hobby's. Bovendien willen ze gezonde maaltijden voorschotelen en moet het huis er kraaknet bij liggen.

Helaas is de werkelijkheid vaak anders. "Achter de schermen" is het huis eens niet gepoetst, komt er voor de zoveelste keer een diepvriesmaaltijd op het bord en is er geen tijd voor vrije tijd. We zien van andere ouders vaak de mooiste foto's op de sociale media, maar de mindere kantjes vertellen ze er vaak niet bij.

In deze infoavond gaat psychologe Isabel Depestel samen met de deelnemers op zoek naar het echte ouderschap. Moeten we als ouder perfect zijn? Is dat wel haalbaar? Ze geeft praktische tips over hoe je werk en gezin kan combineren en hoe je tevreden kan zijn met net iets minder.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktisch

Wanneer

Prijs

€ 1,00
Basistarief: 1,00 €; Niet-CM-leden: 2,00 €