Gemeente Wingene

Bruegelfeesten 2019

De Bruegelfeesten gaan dit jaar opnieuw door samen met de septemberkermis in Wingene. Zowel op zaterdag 31 augustus als op zondag 1 september is iedereen welkom om te genieten van de Bruegelfeesten. Naar goede jaarlijkse gewoonte engageert de Wingense Bruegelvereniging zich om van de septemberkermis een echt feest te maken. Dit is ook dit jaar niet anders. Met muziek en leuke activiteiten ...
De Bruegelfeesten gaan dit jaar opnieuw door samen met de septemberkermis in Wingene. Zowel op zaterdag 31 augustus als op zondag 1 september is iedereen welkom om te genieten van de Bruegelfeesten.

Naar goede jaarlijkse gewoonte engageert de Wingense Bruegelvereniging zich om van de septemberkermis een echt feest te maken. Dit is ook dit jaar niet anders. Met muziek en leuke activiteiten hoopt het Bruegelcomité opnieuw op een massale opkomst.

Op zaterdag 31 augustus september gaan de Breugelfeesten van start om 17 uur met de misviering op de autoscooters met het koor Cantando om dan aansluitend om 17.45 uur de kermis officieel te openen met gratis oliebollen en een receptie in samenwerking met het gemeentebestuur en brouwerij De Brabandere.
Vanaf 20 uur kan je met een koets deelnemen aan PINTJE DEK. Een muzikale ontdekkingstocht langs de Wingense horeca zaken. Daarnaast gaat om 20:30 uur de jaarlijkse fakkeltocht van start die doorheen de centrumstraten trekt. Dit keer langs een vernieuwd parcours. Ook hier is iedereen uiteraard van harte welkom om gratis deel te nemen.

Op zondagmorgen 3 september gaat het feest gewoon door met vanaf 9 uur een BRUEGELMARKT. Deze markt ism met Fair Trade Wingene en lokale handelaars gaat door in de omgeving van het gemeentehuis. In de namiddag tussen 14 en 15.30 uur trekt een BRUEGELWANDELING doorheen de straten met uitbeelding van spreuken. Tussen 14.30 en 17 uur kan je ook genieten van een WAGENSPEL in de tuin van de CM.

Ook dit jaar is er dus gedacht aan jong en oud en hopen u met deze programmatie een leuk kermisweekend te bezorgen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktisch

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

Bruegel vzw