Gemeente Wingene

Stijn in het hoofd van Hawking Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Stijn Meuris en het Room 13 Orchestra Dit is een verhaal met muziek, wetenschap en magie, met meer dan twintig topmuzikanten van Room 13 Orchestra, met animatie én met Stijn Meuris. Het verhaal spreekt tot de verbeelding van jong en oud. Ook kinderen vanaf 9 jaar zijn dus meer dan welkom. Eeuwenlang heeft de mens naar het universum gekeken en zich vragen gesteld… Waar begon de ruimte? En de ...
Stijn Meuris en het Room 13 Orchestra

Dit is een verhaal met muziek, wetenschap en magie, met meer dan twintig topmuzikanten van Room 13 Orchestra, met animatie én met Stijn Meuris.

Het verhaal spreekt tot de verbeelding van jong en oud. Ook kinderen vanaf 9 jaar zijn dus meer dan welkom.
Eeuwenlang heeft de mens naar het universum gekeken en zich vragen gesteld… Waar begon de ruimte? En de tijd? Waar kwam het licht vandaan? Waar kwam alles vandaan? Het waren vragen waar we zelfs de woorden niet voor vonden om ze te stellen.

En toen was daar plots een man in een rolstoel. Iemand die zijn lichaam niet mee had, maar zijn brein wel. Het brein van Stephen Hawking. Een man die niet veel anders kon dan nadenken.

In de anderhalf uur durende voorstelling wordt het publiek meegenomen naar de wondere wereld van wat zich boven ons bevindt. Het is een verhaal doorspekt met muziek, animatiefilmpjes en ruimtebeelden.

I.s.m. Neos Wingene - Zwevezele

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktisch

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Basistarief: 12,00 €; 9-26 jaar: 6,00 €

Organisatie

Cultuurdienst Wingene