Gemeente Wingene

Comedy night in CC de Wissel - Lukas Lelie, Amelie Aelbrecht, Bas Birker (mc)

Amelie Albrecht is een 25-jarige postbode uit Dendermonde die barst van talent. Ze won de Humo's Comedy Cup 2018. Jurylid Guy Mortier over Amelie: 'Haar grappen zijn zeer goed, gortdroog, zonder franjes en to the point. Haar stijl is onvervalste stand-up comedy met een zeker je-m'en-foutisme en veel zelfrelativering.' Ook Lukas Lelie won Humo's Comedy Cup. In december 2014 haalde hij het in de ...
Amelie Albrecht is een 25-jarige postbode uit Dendermonde die barst van talent. Ze won de Humo's Comedy Cup 2018.

Jurylid Guy Mortier over Amelie: 'Haar grappen zijn zeer goed, gortdroog, zonder franjes en to the point. Haar stijl is onvervalste stand-up comedy met een zeker je-m'en-foutisme en veel zelfrelativering.'

Ook Lukas Lelie won Humo's Comedy Cup. In december 2014 haalde hij het in de finale tegen Kamal Kharmach en Onno Lolkema. Voor Lukas Lelie begon daar het echte comedywerk. Lukas' stijl kan omschreven worden als 'awkward' met veel oneliners en absurditeiten.

Lukas kennen we ook als jurylid in De Slimste Mens en als panellid in Control Pedro. Momenteel is hij sidekick in 'De Ideale Wereld'.

Bas Birker is een Nederlander die in Antwerpen kwam wonen. Na jaren optreden in comedy line-ups speelde Bas in 2013 zijn eerste zaalshow 'Op Weg'. Voor zijn volgende show 'Sowieso' werkte hij samen met Wim Helsen als coach. Vanaf 2018 tourt hij met zijn nieuwe avondvullende show 'Je moeder'.


I.s.m. oudercomité De Horizon Zwevezele

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktisch

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Basistarief: 12,00 €; -26 jaar: 10,00 €

Waar

Organisatie

Cultuurdienst Wingene