Gemeente Wingene

Fat Boys Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Winnaar kindertheaterfestival Gent 2019 Familievoorstelling voor iedereen vanaf 7 jaar. Thomas is een suikerverslaafde jongen. Een jongen met ADHD die wel 1000 dingen tegelijk kan. Hij heeft een obsessie voor knaagdieren, is supersnel, supergrappig, superonhandelbaar, een beste vriend, een nagel aan een doodskist en nog 994 dingen meer. Met zijn beste vriend Erik (supertraag, supersterk en ...
Winnaar kindertheaterfestival Gent 2019

Familievoorstelling voor iedereen vanaf 7 jaar.

Thomas is een suikerverslaafde jongen. Een jongen met ADHD die wel 1000 dingen tegelijk kan. Hij heeft een obsessie voor knaagdieren, is supersnel, supergrappig, superonhandelbaar, een beste vriend, een nagel aan een doodskist en nog 994 dingen meer. Met zijn beste vriend Erik (supertraag, supersterk en niet zo slim) stort hij zich met volle overgave in alles wat het leven te bieden heeft en meer.
Fat Boys is een voorstelling over kinderen die niet passen binnen het systeem en hun eigen weg zoeken om te overleven. Het is een viering van nieuwsgierigheid en levenslust. Thomas wordt niet als een probleemgeval gepresenteerd maar als iemand met heel veel fantasie, talent en een groot gevoel voor humor.

Spel: Niek van der Horst en Eva Zwart. Regie en tekst: Daniëlle Wagenaar

I.s.m. oudercomité centrumschool Wingene

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktisch

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €; -12 jaar: 4,00 €

Waar

Organisatie

Cultuurdienst Wingene