Gemeente Wingene

De grote reis van meneer beer Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Theater Tieret & Walrus Familievoorstelling voor iedereen vanaf 5 jaar. Vervolg op de succesvolle voorstelling 'Meneer beer en de woeste wolven'. Op een ochtend krijgt meneer beer post van zijn verre neef, Ivo ijsbeer. Die voelt nattigheid nu zijn huis aan het smelten is. Kunnen meneer beer en de woeste wolven Ivo een pootje toesteken voor het hem écht te warm wordt? Het wordt een race tegen ...
Theater Tieret & Walrus

Familievoorstelling voor iedereen vanaf 5 jaar. Vervolg op de succesvolle voorstelling 'Meneer beer en de woeste wolven'.
Op een ochtend krijgt meneer beer post van zijn verre neef, Ivo ijsbeer. Die voelt nattigheid nu zijn huis aan het smelten is. Kunnen meneer beer en de woeste wolven Ivo een pootje toesteken voor het hem écht te warm wordt? Het wordt een race tegen de klok…

Theater Tieret & Walrus bouwen een beestig en muzikaal bosfestijn met een topcast van acteurs, muzikanten en poppenspelers.

Spel: Vik Noens, Tine Roggeman, Joost Van den Branden. Live-muziek van Walrus: Geert Noppe (Yevgueni, Hooverphonic), Pieter Peirsman (Hooverphonic, Slowpilot), Maarten Van Mieghem (Yevgueni, Slowpilot)

I.s.m. oudercomité Wildenburg

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktisch

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €; -12 jaar: 4,00 €

Waar

Organisatie

Cultuurdienst Wingene