Gemeente Wingene

Comedy in jeugdhuis dE Mutse - William Boeva en Jeron Dewulf

William Boeva is 30 geworden. Nog niet oud, maar ook niet echt jong meer. Er wordt zoveel verwacht van iemand die 30 is. Heb je al een huis? Ga je trouwen? Heb je kinderen? Heb je een extra oplader voor je smartphone? Wat dan met al het leuks dat tot je 29ste wel nog gewoon mocht? Waarom mag je plots niet meer last minute afspreken met vrienden en in het midden van de nacht take-away ...
William Boeva is 30 geworden. Nog niet oud, maar ook niet echt jong meer. Er wordt zoveel verwacht van iemand die 30 is. Heb je al een huis? Ga je trouwen? Heb je kinderen? Heb je een extra oplader voor je smartphone?
Wat dan met al het leuks dat tot je 29ste wel nog gewoon mocht? Waarom mag je plots niet meer last minute afspreken met vrienden en in het midden van de nacht take-away bestellen? Waarom is Nintendo-merchandise verzamelen opeens voor kinderen?
Het leven is geen sprookje meer, dat weet hij, maar soms hoop hij stiekem een kaboutertje tegen te komen die hem drie wensen gunt…
Jeron Dewulf toetst de harde realiteit aan het parallelle universum van de sprookjes. We gaan lachen met wolven, prinsessen en opgegeten grootmoeders en heel misschien eindigt de avond wel met een “en ze leefden nog lang en gelukkig”.

I.s.m. Jeugdhuis dE Mutse

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktisch

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €; -26 jaar: 6,00 €

Waar

Jeugdhuis dE Mutse

Organisatie

Cultuurdienst Wingene
  • William Boeva (Wingene) ©Wingene