Gemeente Wingene

Scheppen in het water (St-Pietersveld Wingene) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Op zondag 28 juni organiseert 't West-Vlaamse Hart een dag vol waterpret in Sint Pietersveld te Wingene. Tussen 10u en 12u is er 'Scheppen in het water'. Streekverkenner Valerie Castelein brengt de waterkoffer vol schepnetten, loepepotjes en zoekkaarten mee om samen met kinderen en hun (groot)ouders op zoek te gaan naar de diertjes in de scheepsput van het domein. Je kiest zelf wanneer je ...
Op zondag 28 juni organiseert 't West-Vlaamse Hart een dag vol waterpret in Sint Pietersveld te Wingene. Tussen 10u en 12u is er 'Scheppen in het water'. Streekverkenner Valerie Castelein brengt de waterkoffer vol schepnetten, loepepotjes en zoekkaarten mee om samen met kinderen en hun (groot)ouders op zoek te gaan naar de diertjes in de scheepsput van het domein. Je kiest zelf wanneer je langsloopt en vertrekt.
Valerie vind je aan de scheepsput nabij de parking van het Penitentiair Landbouwcentrum van Ruiselede (adres: Bruggesteenweg 128 Ruiselede). De exacte locatie wordt ook nogmaals weergegeven op deze parking.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktisch

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

Stad-Land-schap 't West-Vlaamse hart