Gemeente Wingene

Dansacademie Wingene Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Mini-Dance Tweede t.e.m. derde kleuterklas Mini-Dance is een dansdiscipline waarbij eenvoudige danspasjes aangeleerd worden op het ritme van leuke liedjes en waarbij fun centraal staat. Kids-Dance Eerste leerjaar t.e.m. derde leerjaar Op populaire muziek leer je stap voor stap de kneepjes van het vak. Wekelijks dompelt de dansjuf jullie onder in een toffe sfeer waar alle aandacht gaat naar ...
Mini-Dance
Tweede t.e.m. derde kleuterklas
Mini-Dance is een dansdiscipline waarbij eenvoudige danspasjes aangeleerd worden op het ritme van leuke liedjes en waarbij fun centraal staat.
Kids-Dance
Eerste leerjaar t.e.m. derde leerjaar
Op populaire muziek leer je stap voor stap de kneepjes van het vak. Wekelijks dompelt de dansjuf jullie onder in een toffe sfeer waar alle aandacht gaat naar ritme, coördinatie en plezier.
Clip-Dance
Vierde leerjaar t.e.m. 16 jaar
Een ervaren dansjuf leert je heel wat techniek op hedendaagse muziek. Hierbij is niet alleen de technische kant, maar ook het dansplezier erg belangrijk.
Dansacademie: € 30 voor een lessenreeks van tien lessen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktisch

Wanneer

Prijs

€ 30,00
Basistarief: 30,00 €

Waar

Danszaal sporthal Wingene

Organisatie

Gemeentebestuur Wingene