Gemeente Wingene

Hupperdehulp - eerste hulp initiatie 1e & 2e leerjaar Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Jeugd Rode Kruis Zwevezele organiseert dit najaar gratis EHBO-initiaties op maat van kinderen en jongeren van 6 t.e.m. 16 jaar. De basistechnieken uit de eerste hulp worden op een speelse manier uitgelegd. Ze leren hoe ze moeten reageren op een ongeval, correct 112 verwittigen en zelf eerste hulp bieden bij kleine verwondingen. Dit gaat van de verzorging van een simpele schaafwonde of ...
Jeugd Rode Kruis Zwevezele organiseert dit najaar gratis EHBO-initiaties op maat van kinderen en jongeren van 6 t.e.m. 16 jaar.
De basistechnieken uit de eerste hulp worden op een speelse manier uitgelegd. Ze leren hoe ze moeten reageren op een ongeval, correct 112 verwittigen en zelf eerste hulp bieden bij kleine verwondingen. Dit gaat van de verzorging van een simpele schaafwonde of bloedneus, tot het stappenplan bij een flauwte of botbreuk. Geen droge of infantiele theorielessen, maar echt praktijkgerichte opdrachten en spelletjes. Onze initiaties zijn volledig gratis, gaan door in het Damberd en duren 2 à 3 uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktisch

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

Jeugd Rode Kruis Zwevezele