Gemeente Wingene

Zwemlessen (waterwennen) voor kleuters op vrijdagnamiddag / Jaarreeks schooljaar 2022 - 2023 Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

*** INSCHRIJVINGEN NIEUWE JAARREEKS SEPTEMBER 2022 - JUNI 2023 OPEN!!! *** Swimcool VZW is een jonge organisatie die zwemlessen, sportlessen (multimove) en zomerkampjes aanbiedt. Het zwemmen is een basisvaardigheid voor kinderen om in de lagere school te verwerven. Echter, in de loop der jaren is gebleken dat dit geen evidentie is. Nog bij te veel kinderen staat het zwemniveau op een l...
*** INSCHRIJVINGEN NIEUWE JAARREEKS SEPTEMBER 2022 - JUNI 2023 OPEN!!! ***

Swimcool VZW is een jonge organisatie die zwemlessen, sportlessen (multimove) en zomerkampjes aanbiedt.

Het zwemmen is een basisvaardigheid voor kinderen om in de lagere school te verwerven. Echter, in de loop der jaren is gebleken dat dit geen evidentie is. Nog bij te veel kinderen staat het zwemniveau op een laag pitje… Heel vaak omdat ze te weinig oefenen én/of omdat de techniek hen wordt aangeleerd in té grote groepen, waarbij er van uitgegaan wordt dat kinderen van dezelfde leeftijd wel 'ongeveer hetzelfde niveau' zullen hebben… Bij Swimcool starten we bij het kind zelf! We werken op maat (volgens het niveau) van het kind en leren jongens en meisjes op een speelse manier de juiste techniek aan.

Onze kwalitatieve privé-gerelateerde lesjes (kleine groepjes, max. 3 kindjes) gaan wekelijks door op vrijdagnamiddag, tussen 16u40 en 19u30.
Een lesje duurt 30 minuten.
Uw kind leert er op een speelse manier overleven.
Lesjes gedurende het schooljaar (uitz. vakantieperiodes).

Persoonlijke zorg voor, tijdens en na de les is bij Swimcool verzekerd!

Ons ervaren team van enthousiaste lesgevers staat klaar om uw kindje een onvergetelijke tijd in het water te laten beleven!

Praktisch

Wanneer

Prijs

€ 18,00

Waar

Recreatiebad De Alk

Contact

Organisatie

Swimcool VZW