Gemeente Wingene

Lezen met je oren: voorleesavond in pyjama! Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Van 19 tot 27 november 2022 is het Voorleesweek, een jaarlijkse campagne die het belang van voorlezen in de kijker zet. Het jaarthema is “Lezen met je oren”. Bibliotheek Wingene sluit de week af met een voorleesavond voor kinderen. De leerlingen van de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord, afdeling Wingene, kozen ook dit jaar mooie en spannende verhalen om voor te lezen. Ben je tus...
Van 19 tot 27 november 2022 is het Voorleesweek, een jaarlijkse campagne die het belang van voorlezen in de kijker zet. Het jaarthema is “Lezen met je oren”. Bibliotheek Wingene sluit de week af met een voorleesavond voor kinderen.

De leerlingen van de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord, afdeling Wingene, kozen ook dit jaar mooie en spannende verhalen om voor te lezen.

Ben je tussen 3 en 10 jaar? Kom dan zeker luisteren. Vergeet niet om je pyjama aan te trekken! Na het voorlezen trakteren we iedereen op warme chocolademelk!

Praktisch

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Bibliotheek kerk Hille

Organisatie

Bibliotheek Wingene

Categorie