Gemeente Wingene

Waterwennen/zwemlessen voor kinderen in Wingene op maandagavond / Jaarreeks schooljaar 2023 - 2024 Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

*** INSCHRIJVINGEN NIEUWE JAARREEKS SEPTEMBER 2023 - JUNI 2024 OPEN!!! *** Swimcool VZW is een jonge organisatie die zwemlessen en zomerkampjes aanbiedt. Het zwemmen is een basisvaardigheid voor kinderen om in de lagere school te verwerven. Echter, in de loop der jaren is gebleken dat dit geen evidentie is. Nog bij te veel kinderen staat het zwemniveau op een laag pitje… Heel vaak omda...
*** INSCHRIJVINGEN NIEUWE JAARREEKS SEPTEMBER 2023 - JUNI 2024 OPEN!!! ***

Swimcool VZW is een jonge organisatie die zwemlessen en zomerkampjes aanbiedt.

Het zwemmen is een basisvaardigheid voor kinderen om in de lagere school te verwerven. Echter, in de loop der jaren is gebleken dat dit geen evidentie is. Nog bij te veel kinderen staat het zwemniveau op een laag pitje… Heel vaak omdat ze te weinig oefenen én/of omdat de techniek hen wordt aangeleerd in té grote groepen, waarbij er van uitgegaan wordt dat kinderen van dezelfde leeftijd wel 'ongeveer hetzelfde niveau' zullen hebben… Bij Swimcool starten we bij het kind zelf! We werken op maat (volgens het niveau) van het kind en leren jongens en meisjes op een speelse manier de juiste techniek aan.

Onze kwalitatieve groepslessen gaan wekelijks door op maandagavond, tussen 17u en 21u.
Een lesje duurt 30 minuten.
Lesjes gedurende het schooljaar (uitz. vakantieperiodes).

Persoonlijke zorg voor, tijdens en na de les is bij Swimcool verzekerd!

Ons ervaren team van enthousiaste lesgevers staat klaar om uw kindje een onvergetelijke tijd in het water te laten beleven!

Praktisch

Wanneer

Prijs

€ 10,00

Waar

Recreatiebad De Alk

Contact

Organisatie

Swimcool VZW