Gemeente Wingene

Vrijwilligersdag Vagevuurbossen

Op zondag 26 mei wordt de vrijwilligersdag georganiseerd van het Vagevuurbos. Op deze dag gaan we niet werken maar kijken we naar de resultaten van ons vrijwilligerswerk tijdens een wandeling door het gebied. Hoe evolueert de aanplant van nieuw bos die we mee hielpen realiseren? Reageren de heidegebiedjes goed op het gevoerde beheer? Zijn er recente interessante planten of vogelsoorten...

Op zondag 26 mei wordt de vrijwilligersdag georganiseerd van het Vagevuurbos.

Op deze dag gaan we niet werken maar kijken we naar de resultaten van ons vrijwilligerswerk tijdens een wandeling door het gebied. Hoe evolueert de aanplant van nieuw bos die we mee hielpen realiseren? Reageren de heidegebiedjes goed op het gevoerde beheer? Zijn er recente interessante planten of vogelsoorten ontdekt in het bos? We bekijken ook de recent aangekochte percelen en bespreken de voorstellen van onze visie die we aan ANB bezorgden.

Deze wandeling is voor de vrijwilligers die in het verleden kwamen werken en uiteraard zijn de mensen die willen aansluiten in de toekomst ook welkom! Ook mensen met interesse voor het gebied verwelkomen we graag.

Afspraak: om 09u30 aan de parking van het Rode Kruis opvangcentrum Boskapeldreef nr. 6 te Wingene en we sluiten 's middag af met een aperitiefje.

Graag een seintje als je komt: dany.depauw@detorenvalk.be of 0473/71 30 61

Praktisch

Wanneer

Waar

Rode Kruis Opvangcentrum Wingene

Organisatie

Natuurpunt de Torenvalk

Categorie