Gemeente Wingene

Vroege Morgen Fietstocht

Er moet voor alles een eerste keer zijn. Op zaterdagmorgen 25 mei is het dan ook zover: de allereerste vroege morgen fietstocht. Jawel, deze keer rijden we met de fiets rond langs de mooiste plekjes van Wildenburg, Bulskampveld, het Vagevuur en de Vorte Bossen. Nu en dan parkeren we ons stalen ros voor een korte wandeling. Genieten is de boodschap. Als ontbijt zijn er croissants en cho...

Er moet voor alles een eerste keer zijn. Op zaterdagmorgen 25 mei is het dan ook zover: de allereerste vroege morgen fietstocht. Jawel, deze keer rijden we met de fiets rond langs de mooiste plekjes van Wildenburg, Bulskampveld, het Vagevuur en de Vorte Bossen. Nu en dan parkeren we ons stalen ros voor een korte wandeling. Genieten is de boodschap. Als ontbijt zijn er croissants en chocoladekoeken geserveerd met koffie of thee. Misschien een gekookt eitje zelfs. Eenmaal op ons stalen ros zullen de roodborsten pruttelen, de tjiftjaf zijn monotone boodschap brengen en met wat geluk is er een roodborsttapuit te zien en te horen. Maar tussendoor is er vooral de natuur en de stilte. We ronden af om 11 u in de hoop dat er dan al thermiek is en er nog wat roofpieten komen rondzweven.

De organisatie gaat door met de steun van het Regionaal Landschap West-Vlaamse Hart.

Afspraak: om 6 u 45 stipt op de nieuwe parking van Wildenburg. Inrijden naast “Het Beenhouwerietje” Beernemsteenweg 135 in Wingene. Kom met de fiets of breng je fiets mee!
Afstand met de fiets: ongeveer 25 km.
Kostprijs: 10 Euro voor leden van Natuurpunt. 12 Euro voor niet leden.
Inschrijven: Op voorhand is verplicht via dirk.willemyns@detorenvalk.be of 0479 92 21 86
Contact:
noel.lievrouw@detorenvalk.be

Praktisch

Wanneer

Waar

De nieuwe parking van Wildenburg

Organisatie

Natuurpunt de Torenvalk