Gemeente Wingene

Workshop peuters in actie Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

De peuterperiode is een niet te onderschatten mijlpaal in de ontwikkeling van kinderen. Tussen één en drie jaar is spelen, lopen, springen, dansen ... kortom bewegen hun belangrijkste bezigheid. Een sterke motorische ontwikkeling ligt namelijk aan de basis voor de latere complexe vaardigheden. Maar alleen is maar alleen. Wat is er nu leuker dan samen spelen en bewegen met mama, papa, oma of ...
De peuterperiode is een niet te onderschatten mijlpaal in de ontwikkeling
van kinderen. Tussen één en drie jaar is spelen, lopen, springen, dansen ... kortom bewegen hun belangrijkste bezigheid. Een sterke motorische ontwikkeling ligt namelijk aan de basis voor de latere complexe vaardigheden.

Maar alleen is maar alleen. Wat is er nu leuker dan samen spelen en bewegen met mama, papa, oma of opa? In de workshop Peuters in actie ontdek je op een speelse manier nieuwe activiteiten en bewegingen die je samen met je (klein)kind kan doen. Je krijgt ook heel wat beweegtips waarmee je thuis aan de slag kan.

Eén inschrijving per kind is voldoende, ongeacht of 1 of beide (groot)ouders mee komen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktisch

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Polyvalente zaal sporthal de Zwaluw Zwevezele

Organisatie

CM Roeselare-Tielt