Gemeente Wingene

Infosessie: Rouw & verdriet door Manu Keirse

Vroeg of laat krijg je te maken met het verlies van een persoon die je dierbaar is. Een ouder, een grootouder, je partner, een broer of zus, een (ongeboren) kind, een vriend, een klasgenoot… De relatie en de omstandigheden van het verlies maken elk verdriet anders. Het gemis draag je echter je hele leven mee. Prof. dr. em. Manu Keirse is klinisch psycholoog, doctor in de geneeskunde en dé ...
Vroeg of laat krijg je te maken met het verlies van een persoon die je dierbaar is. Een ouder, een grootouder, je partner, een broer of zus, een (ongeboren) kind, een vriend, een klasgenoot… De relatie en de omstandigheden van het verlies maken elk verdriet anders. Het gemis draag je echter je hele leven mee.
Prof. dr. em. Manu Keirse is klinisch psycholoog, doctor in de geneeskunde en dé specialist in België en Nederland als het over rouwverwerking en de laatste levensfase gaat. Deze rasverteller raakt ons met concrete verhalen die herkenbaar zijn en helend. Zijn verhaal maakt duidelijk dat verlies verwerken tijd vraagt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktisch

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

LDC Geselle, Wingene

Tickets

Organisatie

LDC Geselle,Wingene
  • Logo Geselle (LDC Geselle) ©LDC Geselle