Gemeente Wingene

Neem jij ook deel aan de provinciale groepsaankoop voor groene stroom en gas?

Wil jij besparen op je energiefactuur? En wil je daarbij ook je steentje bijdragen aan het milieu? Dat kan! De provincie West-Vlaanderen organiseert voor het 11de jaar op rij een groepsaankoop groene stroom en gas. Inschrijven is gratis en vrijblijvend.

Hoe?

Schrijf je vrijblijvend in voor de 11de groepsaankoop groene stroom en gas van de provincie West-Vlaanderen. De provincie zoekt voor jou een voordelig contract voor 100 % groene energie. Inschrijven kan hier.

Waarom?

Inschrijven is gratis en vrijblijvend. Bij vorige groepsaankopen bespaarden de deelnemers gemiddeld 200 euro op hun energiefactuur. Bovendien kies je bewust voor groene energie.

Hoe meer deelnemers, hoe groter de besparing kan zijn! Al meer dan 323.000 gezinnen en bedrijven gingen jou voor.

Stapte je al eerder over naar een voordelig (groepsaankoop)contract? Hou er dan rekening mee dat je energieleverancier je contract kan verlengen aan dure prijzen. Denk eraan: je kan op elk moment kosteloos van energieleverancier en van energiecontract veranderen.

Wanneer?

Inschrijven kan vanaf 1 december 2021. Eind februari 2022 krijg je je persoonlijk voorstel. Je ziet meteen hoeveel je kan besparen.

Overstappen naar het voordelige contract kan vanaf 1 mei 2022. De provincie zorgt voor begeleiding vanaf je inschrijving tot en met de overstap naar het voordelige energiecontract. Ook het opzeggen van je huidige contract wordt volledig voor jou geregeld.

Hulp nodig?

We staan voor je klaar aan het loket van onze Woonwinkel. Vergeet je laatste jaarlijkse afrekening niet mee te brengen en op voorhand een afspraak te maken via deze pagina.

Gepubliceerd op  wo 24 nov 2021