Gemeente Wingene

Buitenspeeldag

Een groot evenement op de Buitenspeeldag zal ook in 2021 nog niet lukken. Maar uiteraard doen we ons uiterste best om er toch een fantastische namiddag van te maken. Dit jaar vindt de Buitenspeeldag plaats op woensdagnamiddag 21 april. Hier lees je hoe we dat zien! 

Speelterreinen in de kijker

Op deze editie van Buitenspeeldag zetten we de vele speelterreinen in onze gemeente nog eens in de kijker. Want als we niet kunnen samenkomen, dan gaan we toch allemaal naar het dichtstbijzijnde speelplein in de buurt? Niets leuker dan spelen dicht bij huis!

Weet je niet meteen waar je terecht kan? Neem dan een kijkje op onderstaande kaart. Je vindt er alle speel- en sportterreinen terug. Ravotten maar! 

Hier kan je de kaart in het groot bekijken en hier kun je de locaties in detail bekijken.

Ijsjes smullen

En we hebben ook nog een kleine verrassing voor wie komt spelen op de speelterreinen. We komen in de loop van de namiddag even langs om alle aanwezige kinderen te trakteren op een ijsje. Als je geluk hebt, ben jij er dan ook!

Speelimpulsen

Speciaal voor de Buitenspeeldag plaatsen we tijdelijke speelborden aan onze speelterreinen. Daarop staan opdrachtjes en spelletjes die je alleen of met een groep vrienden kan uitvoeren.

Zo maken we de Buitenspeeldag extra leuk! 

Kinderen mogen tijdens de Buitenspeeldag vrij spelen op de speelterreinen. Aan volwassenen vragen we om een mondmasker te dragen en afstand te bewaren. Alvast bedankt voor de medewerking!