Gemeente Wingene

Buitenspeeldag 2024

Wanneer? Woensdag 17 april
Waar? Sportpark Wingene
Wie? 1ste - 6de leerjaar
Tijdstip? 14u - 17u
Kostprijs? 2 euro
Altijd mee te brengen: Zwemgerief, event. regenkledij en een herbruikbare waterfles

De Buitenspeeldag in Wingene is een van de leukste events van het jaar. We doen telkens ons uiterste best om er een fantastische namiddag van te maken. Elk jaar gaat de Buitenspeeldag door op de eerste woensdagnamiddag na de paasvakantie. Meer info volgt steeds via de school en online! 

Wat is er te doen?

Op de buitenspeeldag halen we ieder jaar de leukste attracties naar het sportpark: bumperballen, kajaks, gekke fietsen, go-carts, trampolines, sport-iniaties, mini-golf, rodeostier, een grote klimmuur en zo veel meer! Je krijgt van ons zelf een vieruurtje terwijl je de volledige namiddag tal van leuke activiteiten kan ontdekken! 

Jij bent er toch ook bij?

Hoe ga je te werk? 

1. Vooraf

Registreer en/of controleer je gegevens op www.wingene.be/inschrijven

2. Inschrijven

Inschrijvingsdatum wordt later bekendgemaakt.

- Online kan via www.wingene.be/inschrijven 

- Fysiek kan via het Vrijetijdspunt (Oude Bruggestraat 13 Wingene)

3. Bevestiging inschrijving

Na inschrijving ontvang je een e-mail van je inschrijving. Je print deze af en brengt deze mee naar de Buitenspeeldag: dat is je bewijs van inschrijving.

4. Ingang aan de sporthal, voor 14u

Neem je bewijs de dag zelf mee. In ruil mag je deelnemen aan de Buitenspeeldag en krijg je een activiteitenkaartje met alle activiteiten die je deze dag kan doen. Veel plezier! 

Vervoer

Enkel met bus, te voet of met fiets kan je via de Beernemstraat de ingang van het sportpark betreden. Parking de Alk wordt afgesloten voor auto's. Auto's vragen we via het kiss & ride-systeem je kind af te zetten in de Rozendalestraat. 

We leggen gratis bussen in vanuit Zwevezele naar het Sportpark in Wingene:

13u15: Sporthal de Zwaluw 

13u20: Kerk Hille

Terug in Zwevezele 17u30

Kinderopvang

In de voormiddag aanwezig bij de kinderopvang? Geen nood, alle kinderen van het 1e en 6e leerjaar worden onder begeleiding heen en terug gebracht naar onze buitenspeeldag. 

Speelterreinen in de kijker

Je hoeft natuurlijk niet tot de Buitenspeeldag te wachten om buiten te spelen. Elke dag is een mini-buitenspeeldag! Niets leuker dan buiten spelen dicht bij huis!

Weet je niet meteen waar je terecht kan? Neem dan een kijkje op onderstaande kaart. Je vindt er alle speel- en sportterreinen terug. Ravotten maar! 

Hier kan je de kaart in het groot bekijken en hier kun je de locaties in detail bekijken.