Gemeente Wingene

Cadeau- en zorgbonnen

Een cadeau- of zorgbon ontvangen?

Heb je een cadeau- of zorgbon via de Ronde Tafel of vanuit de gemeente Wingene ontvangen en wil je graag weten waar je hiermee terecht kan? 

Klik op deze link, geef het nummer van jouw bon in en klik op 'vind winkels' om een overzicht te krijgen van alle deelnemende handelaars. Deze bon is uitsluitend te gebruiken bij Wingense handelaars die deelnemen aan de actie. 

OPGELET: Ook handelaars kregen pas onze informatie door. Deze lijst zal dus nog in de komende dagen en weken verder worden uitgebreid. Hou deze dus zeker in de gaten.

Als je naar de winkel gaat, kan je kiezen om de bon af te printen of om de bon op je telefoon mee te nemen naar de winkel waar je de QR code laat zien aan de handelaar.

De bon moet in één keer worden opgebruikt, er is geen teruggave mogelijk. De bon kan ook niet ingeruild worden tegen geld.

Wil je als handelaar de cadeau- of zorgbon aanvaarden?

De cadeaubonnen die worden uitgereikt in Wingene door zowel de Ronde Tafel Tielt als de gemeente worden uitgegeven door het online platform van Gift2Give. Het achterliggende systeem is zo opgebouwd dat de bonnen die uitgereikt worden in Wingene ook enkel in Wingense handelszaken kunnen worden gebruikt.

  • Er is geen aansluitingskost en geen commissie. Het bedrag van de bon komt dus rechtstreeks op jouw rekening te staan.
  • De afrekening gaat snel. Gift2Give garandeert dat na registratie en het doorgeven van een cadeaubon die bij jou in de winkel werd gebruikt, het volledige bedrag binnen de week op jouw rekening staat.
  • Het systeem is heel gebruiksvriendelijk. Je hoeft je als handelaar enkel te registreren. Bij ontvangst van een bon geef je heel eenvoudig de code van de bon door.

Hoe werkt het?

Voor meer informatie over deze actie kan je terecht bij de Dienst Ondernemen (via economie@wingene.be).