Gemeente Wingene

Combinatie Ferm kinderopvang en vakantiewerking mogelijk

Deze zomervakantie is het terug mogelijk om Ferm kinderopvang te combineren met de speelpleinwerking of bubbelkampen.

In tegenstelling tot de voorbije vakanties is het terug toegestaan om deel te nemen aan verschillende werkingen binnen eenzelfde week. Er zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden.

Concreet:

  • Je kan op eenzelfde dag in de voormiddag naar de kinderopvang en in de namiddag naar de speelpleinwerking. Inschrijven voor de speelpleinwerking doe je per week.
  • Je kan een aantal dagen in eenzelfde week naar de kinderopvang, en de overige dagen naar een bubbelkamp.
  • Je moet op voorhand ingeschreven zijn voor Ferm kinderopvang en speelpleinwerking of bubbelkamp.
  • Voor de speelpleinwerking worden de kinderen omstreeks 13u30 opgehaald in de opvang. Je hoeft dit niet op voorhand aan te vragen, wij zien dit aan de hand van de inschrijvingen voor het speelplein.

Kinderen gaan onder begeleiding te voet van Duimelootje naar de speelpleinwerking in Wingene, of van de Ferm kinderopvang Zwevezele naar speelpleinwerking Zwevezele. Tussen 17 en 17.15 uur worden de kinderen opgehaald op de speelpleinlocatie zelf. Vervoer terug naar de kinderopvanglocatie kan niet onder de huidige richtlijnen.

Indien je niet in de mogelijkheid bent om de kinderen tijdig op te (laten) halen, proberen we samen te zoeken naar een oplossing op maat. Een aanvraag hiervoor kan via jeugd@wingene.be.

Inschrijven

Inschrijven voor Ferm kan via deze pagina. En inschrijven voor de speelpleinwerking en bubbelkampen kan hier. 

Meer info? 

Vragen over kinderopvang stuur je naar Ferm via bko.wingene@samenferm.be, vragen over speelpleinwerking of bubbelkampen stuur je naar Team Jeugd via jeugd@wingene.be.

Gepubliceerd op  wo 02 jun 2021