Gemeente Wingene

Communicatie en contact

We houden je op de hoogte!

Bij ingrijpende en grootschalige werken zoals deze in de Beernemsteenweg is hinder helaas onvermijdelijk. Alvast onze excuses daarvoor. Als gemeente dringen we er bij al onze partners (zoals AWV, Aquafin en de betrokken nutsmaatschappijen) sterk op aan om alles op alles te zetten en zo de uitvoeringstermijn en de bijhorende hinder zoveel mogelijk te beperken. Duidelijke wegomleidingen, doordachte fasering, proactieve communicatie... We maken er samen met hen werk van!

We zetten een breed gamma aan communicatiemiddelen in om iedereen goed op de hoogte te houden. Facebook, onze website, het informatieblad...
Bij de start van een nieuwe fase en andere belangrijke mijlpalen gaan we nog een stapje verder en zorgen we voor een infomarkt of -vergadering of ontvang je als buurtbewoner een brief in de bus. Daarnaast zorgen de betrokken aannemers zelf voor de dagdagelijkse communicatie in en rond de huidige werfzone. Zij zijn verplicht om je steeds op voorhand in te lichten wanneer bijvoorbeeld jouw oprit een of meerdere dagen niet toegankelijk is voor gemotoriseerd verkeer. 

Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief!

Om ook de andere gebruikers van de Beernemsteenweg die er niet wonen maar wel regelmatig passeren op de hoogte te houden en kort op de bal te spelen, hebben we sinds de start van de werken ook digitale nieuwsbrief. Bij fasewissels, nieuwe omleidingen, … sturen we er telkens eentje uit.

Wil jij ook graag het laatste nieuws over de werken als eerste in jouw mailbox? Schrijf je dan zeker in! 

Ja, ik wil de digitale nieuwsbrief ontvangen!

Contactpersonen

Bij hoogdringendheid: verwittig eerst de hulpdiensten op het nummer 112!

De contactpersoon van de gemeente tijdens de werken is projectmanager Publiek Domein Yannick Vande Casteele.

Nutsvoorzieningen
Voor meldingen in verband met gas, water, elektriciteit en andere nutsvoorzieningen neem je best contact op met één van de nutsbedrijven uit onderstaande lijst:

  • Fluvius (elektriciteit en gas)
    • Storingen: 078 35 35 00
    • Gasreuk: 0800 65 065
  • De Watergroep (water) – storingen: 02 238 96 99
  • Proximus (tv, telefonie en internet) – storingen: 0800 22 800
  • Telenet (tv, telefonie en internet) – storingen: 015 66 66 66