Gemeente Wingene

Informatie voor ondernemers

Laatste update: 1 november.

Als ondernemer ben je wellicht hard getroffen door de maatregelen rond het coronavirus, of COVID-19. Er worden maatregelen genomen op verschillende bestuursniveaus, waardoor het soms moeilijk is om snel de juiste informatie terug te vinden. Op dit portaal bundelen we alle actuele informatie waarover we beschikken en die voor jullie als ondernemer relevant is.

We volgen vanuit de gemeente de situatie op de voet en vullen aan waar nodig.

Lees hier:

- het Ministerieel besluit van 1 november 2020 houdende wijziging van het ministerieel besluit van 28 oktober 2020 houdende dringende maatregelen om de verspreiding
van het coronavirus COVID-19 te beperken terug vinden: https://www.anneliesverlinden.be/storage/ringleader/annelies-verlinden/20101101mb-ar.pdf 

- het Ministerieel besluit van 28 oktober 2020 houdende dringende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 te beperken:
https://www.anneliesverlinden.be/storage/ringleader/annelies-verlinden/mb-covid19-28102020.pdf

De Dienst Ondernemen stuurt op geregelde tijdstippen digitale nieuwsbrieven naar alle ondernemers. Ben je ondernemer of handelaar en heb je geen e-mail ontvangen? Geef je e-mailadres door via ondernemen@wingene.be, dan voegen we je toe aan de lijst.