Gemeente Wingene

Praktisch

Bestel vanaf 6 juli je tickets online! 

Je kan voor alle voorstellingen die de gemeente organiseert jouw ticket(s) online bestellen en betalen. Je ontvangt de ticket(s) in pdf-formaat in jouw mailbox. Je kan de ticket(s) uitprinten of bewaren op jouw smartphone. 

  1.  Een ticket bestellen kan snel en is eenvoudig:
  2.  Surf naar www.wingene.be/cultuurseizoen 
  3.  Selecteer de juiste categorie: muziek, lezing, theater en comedy of familie
  4.  Zoek jouw favoriete voorstelling
  5.  Klik bovenaan op tickets bestellen en volg de instructies op het scherm. Bij 'klantenidentificatie' selecteer je 'eenmalige aankoop'. 

Hulp nodig? Bekijk de handleiding onderaan deze pagina 

Verkochte tickets worden niet terugbetaald, tenzij bij afgelasting van een voorstelling. 

Aan de deur kunnen er geen tickets meer worden aangekocht. Tot een kwartier voor de voorstelling kunnen er online nog kaartjes worden besteld en betaald. 

Tickets bij Vrijetijdspunt

Vind je het toch makkelijker om jouw tickets aan de balie van het Vrijetijdspunt te bestellen en af te halen? Dat kan vanaf 6 juli!

Het Vrijetijdspunt vind je wegens de renovatie tijdelijk in de oude bib op het Gemeenteplein.

De openingsuren van het Vrijetijdspunt zijn:

  • Elke weekdag van 8u30 tot 12u
  • Woensdagnamiddag van 13u tot 17u

Bij de vereniging

Is een vereniging medeorganisator van een cultuurvoorstelling die de gemeente organiseert, dan kan je vanaf 1 augustus ook bij leden van de vereniging terecht om tickets aan te kopen. Je kan hun contactgegevens terugvinden in deze brochure op de pagina van de voorstelling die zij ondersteunen.

Is de vereniging hoofdorganisator van een voorstelling, lezing, theater of event dan kan je enkel bij hen terecht om tickets aan te kopen. Tickets voor deze activiteiten kunnen niet online, noch aan de balie van het Vrijetijdspunt worden besteld.