Gemeente Wingene

De Wingense Week van de Markt op 10 en 14 april

De gemeente Wingene neemt deze week deel aan de “Week van de Markt” en zet zo de marktdagen en -handelaars in de kijker. Wie deelneemt aan de actie op 10 april in Wingene of op 14 april in Zwevezele maakt kans op een mooie prijs!

“De weekmarkten in onze gemeente zorgen voor sociaal contact en maken volwaardig deel uit van een sterke en aantrekkelijke handelskern”, zegt Ann Mesure, schepen van Lokale Economie. “Als gemeentebestuur nemen we deel aan deze actie om zo onze markthandelaars te ondersteunen. Maar we zien het ook ruimer. Onze markten brengen elke week veel volk op de been en dus zijn de marktdagen ook belangrijk voor de andere handel en horeca in onze gemeente.”


Wie op 10 april in Wingene of op 14 april in Zwevezele naar de markt komt, krijgt per aankoop een wedstrijdkaart. “Deze kaart kan je dezelfde dag nog deponeren in de wedstrijdurne die voor de promostand opgesteld staat”, legt schepen Ann Mesure uit. “We verloten per locatie een mooie hoofdprijs, namelijk een weekend weg ter waarde van 300 euro, en enkele troostprijzen.”
De prijsuitreikingen vinden plaats op woensdag 17 april om 11.30 uur op de markt in Wingene en op zondag 28 april om 11.30 uur op de markt in Zwevezele.

Gepubliceerd op  ma 08 apr 2019