Gemeente Wingene

Dienstverlening in onze gemeente

Update 29 oktober 2021

Wij blijven open! Je kan nog steeds langskomen tijdens onze openingsuren. Wel vragen we om de maatregelen goed op te volgen: kom bij voorkeur alleen en vergeet jouw mondmasker niet. 

Hoe kunnen we je helpen?

In het gemeentehuis

  • Dienst Publieks- en Burgerzaken:

- Zonder afspraak op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag open tussen 8.30 en 12 uur en op woensdagmiddag tussen 13 en 17 uur.

- Op afspraak op zaterdagvoormiddag tussen 9 en 12 uur en dinsdagavond tussen 16 en 19 uur. Een afspraak maken kan heel gemakkelijk via deze pagina.

  • Afdeling Ruimte (Dienst Mobiliteit, Dienst Publiek Domein, Dienst Omgeving, …)

- Zonder afspraak op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag open tussen 8.30 en 12 uur en op woensdagnamiddag tussen 13 en 17 uur.

- Voor stedenbouwkundig advies is een afspraak maken altijd nodig. Een afspraak maken kan heel gemakkelijk via deze pagina.

  • Sociaal huis

- Zonder afspraak op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9 tot 12 uur in Zwevezele en op woensdag van 8.30 tot 12 uur in Wingene.

  • Woonwinkel

- De woonwinkel blijft op afspraak werken elke woensdag- en vrijdagvoormiddag. Een afspraak maken kan heel gemakkelijk via deze pagina.

Digitaal loket 

Ken je ons digitaal loket al? Via het loket op onze website kan je zelf heel wat aangiftes en aanvragen in orde brengen. Je kan er ook een heleboel afschriften afhalen. Lekker snel en gemakkelijk en je spaart er meteen ook een verplaatsing mee uit.