Gemeente Wingene

Sport en speel mee tijdens de krokusvakantie!

Team Sport en Team Jeugd slaan de handen in elkaar een leuk en actief programma vol spannende en creatieve activiteiten. Van kleuter tot jongere, er is voor iedereen iets leuks te doen!

Ontdek hier het volledige programma

Voor kleuters en kids

Voor meerdaagse activiteiten kunnen onze kleuters en kids terecht in het sportpark van Wingene. Ravotten op het springkasteel tijdens het kleuterkamp of de vele sportieve uitdagingen aangaan tijdens het omnisportkamp, het kan allemaal. Van maandag tot woensdag, voor en na de activiteit voorzien we opvang. 

Ook uitdagende eendaagse activiteiten op het programma. Zo kan je een workshop lichttekenen volgen om foto's te nemen met lichteffecten in het donker. Of ga je liever een dagje naar Technopolis, het paradijs voor fans van de technologie? We sluiten de krokusvakantie op vrijdag af met de enige echte Kasteelcross. 

Voor tieners en jongeren

De tieners en jongeren van het 6de leerjaar tot en met het 3de secundair kunnen een voetbaltoernooi spelen tegen inwoners uit onze naburige gemeentes in een echte voetbalarena of kiezen om te gaan skiën of snowboarden. Ook zij kunnen de laatste dag van de krokusvakantie deelnemen aan de kasteelcross!

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf dinsdag 12 januari om 18.30 uur via deze pagina.

Gepubliceerd op  di 05 jan 2021