Gemeente Wingene

Eerste editie van eindejaarsactie in Wingene wordt groot succes

De eindejaarsactie van de gemeente Wingene en Unizo was een groot succes. Er werden maar liefst 3.185 volle stempelkaarten ingediend. “Dankzij deze actie werd winkelhieren in onze gemeente een echt werkwoord”, zegt Ann Mesure, schepen van Lokale Economie.

“Het belang van lokale handelszaken voor een bruisende gemeente als Wingene kan niet worden onderschat”, zegt schepen Ann Mesure. “Als waardering voor hun dagdagelijkse inzet voor hun klanten en hun product, organiseerden we daarom samen met Unizo deze eindejaarsactie.”

55 lokale handelaars engageerden zich om deel te nemen en zorgden samen voor een mooi gevulde prijzenpot. In totaal werden meer dan 3.000 volle stempelkaarten ingediend. En zo werd de eerste editie van de eindejaarsactie meteen een groot succes.

168 winnaars

“Onder de 3.185 volle stempelkaarten werden maar liefst 168 winnaars getrokken”, zegt Nathalie Bauwens, voorzitter Unizo Wingene-Zwevezele. “Als eerste hoofdwinnaar kwam Kristof Standaert uit de bus. Hij wint een ‘weekendje weg’ ter waarde van 500 euro, aangeboden door de gemeente en Unizo. Ook Ann Billiet en Veerle Huys konden een hoofdprijs in de wacht slepen. Zij winnen respectievelijk een diner voor vier personen aangeboden door restaurant Den Haze en een wijntasting voor tien personen aangeboden door Vinofollies. De overige 165 winnaars ontvangen elk een bon ter waarde van 25 euro aangeboden door één van de deelnemende handelaars.”

Gepubliceerd op  di 21 jan 2020