Gemeente Wingene

Eindejaarsactie van gemeente Wingene en Unizo opnieuw een groot succes

De jaarlijkse eindejaarsactie van de gemeente Wingene en Unizo Wingene-Zwevezele kon weer op veel bijval rekenen. Er werden deze derde editie maar liefst 4.185 stempelkaarten ingediend. Daarvan werden 185 prijzen geloot en dat voor een totaalbedrag van 5.400 euro.

“Het belang van lokale handelszaken voor een bruisende gemeente als Wingene mag niet onderschat worden”, zegt Ann Mesure, schepen van Lokale Economie. “Daarom blijft het belangrijk om dergelijke acties te organiseren voor onze lokale handelaars. Het is een teken van waardering voor hun dagelijkse inzet voor hun klanten en producten.”

Groot succes

Met meer dan 4.000 volle stempelkaarten, mogen we opnieuw spreken van een groot succes voor deze derde editie van de eindejaarsactie. Het succes is mede te danken aan de 67 handelaars die zich engageerden om deel te nemen aan dit initiatief. Zij zorgden ook voor een mooi gevulde prijzenpot.

185 winnaars

“Onder de 4.185 volle stempelkaarten werden 185 winnaars getrokken”, zegt Nathalie Bauwens, voorzitster Unizo Wingene – Zwevezele. “Als eerste hoofdwinnaar kwam Oscar Vandaele uit de bus. Hij wint een Wingenebon van 500 euro. Ook Sabine Van Overbeke en Annie Verhoye konden een hoofdprijs in de wacht slepen. Zij winnen respectievelijk een Wingenebon van 250 euro en 100 euro. De overige 182 winnaars ontvangen elk een bon ter waarde van 25 euro aangeboden door één van de deelnemende handelaars. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd. Alle waardebonnen zijn te besteden bij de deelnemende handelaars.”

Een overzicht van de winnaars is terug te vinden op www.wingene.be/eindejaarsactie.

Gepubliceerd op  di 07 feb 2023