Gemeente Wingene

Fairtrade trekkersgroep

Als gemeente hechten wij veel waarde aan eerlijke handel en duurzaamheid. Daarom zijn we actief bezig met het bevorderen van Fairtrade-praktijken. Om onze inspanningen te versterken en te verbreden, zijn we op zoek naar gedreven inwoners die zich willen aansluiten bij onze gemeentelijke werkgroep rond Fairtrade. Als lid van deze werkgroep krijg je de kans om actief bij te dragen aan initiatieven en projecten die Fairtrade-principes bevorderen in onze gemeente.

Nieuwe leden gezocht! 

We zoeken mensen met een passie voor Fairtrade en duurzaamheid, die gemotiveerd zijn om zich in te zetten voor positieve verandering. Je hoeft geen expert te zijn: enthousiasme en betrokkenheid zijn het belangrijkst. Jong of oud, ervaren of nieuw in dit domein, jouw stem en ideeën zijn van onschatbare waarde voor onze werkgroep.

Interesse? 

Wil jij meewerken aan een rechtvaardigere wereld en een duurzamere toekomst, beginnend bij onze eigen gemeente? Sluit je dan aan bij onze werkgroep Fairtrade! Voor meer info of om je aan te melden, neem contact op met de Dienst Ondernemen via ondernemen@wingene.be.

Je kan ook terecht bij de leden van de Fairtrade Trekkersgroep: schepen Hedwig Kerckhove, Eric Behaegel, Kevin Brackx, Dorine Vandenabeele, Sandra Ketels en Ilse Van Houtteghem.

Naam lid Contactgegevens 
Schepen Hedwig Kerckhove
Eric Behaegel
Kevin Brackx 
Sandra Ketels
Dorine Vandenabeele 
Ilse Van Houtteghem