Gemeente Wingene

Wat denk jij over onze gemeente?

Voor een bestuur is het erg belangrijk om te weten wat jij over de gemeente denkt. Daarom organiseert het Agentschap Binnenlandse Bestuur van de Vlaamse overheid, in samenwerking met Statistiek Vlaanderen, de grootschalige bevraging Gemeente- & Stadsmonitor. Heb jij een brief in de bus ontvangen?

Is het leuk wonen in jouw buurt? Kan je er veilig fietsen? Is er voldoende groen? Hoe tevreden ben je over de voorzieningen en diensten in de gemeente?… Wij willen graag weten wat jij over onze gemeente denkt. 

Het Agentschap Binnenlandse Bestuur van de Vlaamse overheid organiseert, in samenwerking met Statistiek Vlaanderen, daarom de grootschalige bevraging Gemeente- & Stadsmonitor. Vanaf woensdag 9 september tot eind oktober worden in onze gemeente ongeveer 900 Wingenaren van 17 tot 85 jaar via een brief in de bus uitgenodigd om een vragenlijst in te vullen.

Jouw medewerking aan deze burgerbevraging is vrijwillig, maar wel van groot belang! De bevraging is immers een uniek opinieonderzoek die in elke Vlaamse gemeente en elke stad op wetenschappelijke wijze georganiseerd wordt. De waarde van de resultaten, waar wij als gemeente vervolgens mee aan de slag kunnen, hangt af van het aantal personen die de vragenlijst invullen. Heb jij ook een brief ontvangen? Geef dan zeker jouw mening over onze gemeente!

Meer info?
Meer informatie over het onderzoek en de resultaten van vorige bevragingen kan je terugvinden op deze website. 

Gepubliceerd op  wo 09 sep 2020