Gemeente Wingene

Onze gemeente lanceert de Wingenebon op 1 februari

Ook gemeente Wingene pakt uit met een eigen gemeentelijke cadeaubon! De Wingenebon is vanaf 1 februari zowel online als fysiek aan het loket in het gemeentehuis te koop.

“De cadeaubon kan je bij zo’n 80-tal handelaars in de gemeente besteden. Lekker shoppen, een avondje uit eten of eventjes tot rust komen met een goeie massageā€¦ talloze manieren om de bon te gebruiken!”, klinkt het bij Ann Mesure, schepen van Lokale Economie.

Platform Gift2Give

De werking van de Wingenebon wordt ondersteund door het platform Gift2Give. Handelaars kunnen zich via datzelfde platform aanmelden. “Onze ervaring met de firma Gift2Give is bijzonder positief. We gebruikten het systeem vorig jaar in ons corona-relanceplan om consumptiecheques en zorgbonnen aan te bieden”, legt schepen Ann Mesure uit. Heel wat handelaars waren daardoor al bekend met het systeem. “Voor handelaars die nog niet vertrouwd waren met Gift2Give organiseerden we op donderdag 27 januari een digitale infosessie om het systeem toe te lichten. Alle informatie is inmiddels ook terug te vinden op onze website.”

Lokale economie steunen

Met de lancering van de Wingenebon wil het gemeentebestuur op de eerste plaats de lokale handelaars een duwtje in de rug geven. Daarnaast kan de bon ook ingezet worden bij speciale acties of als relatiegeschenk vanuit de gemeente. “Iedere handelaar die is aangesloten kan vanaf nu de “Winkel hier met de Wingenebon”-affiche voor hun etalage komen ophalen aan de themabalie Ruimte in het gemeentehuis”, vertelt schepen Ann Mesure.

Een overzicht van de deelnemende handelaars en alle info over de Wingenebon vind je terug op www.wingene.be/wingenebon

Gepubliceerd op  ma 31 jan 2022