Gemeente Wingene

Gemeentelijke communicatiekanalen

Wil je graag jouw evenement laten opnemen in de kalender op de website, onze digitale nieuwsbrief of in het infoblad? Dat kan! 

Op de website en in het informatieblad Info staat een kalender met een overzicht van alle evenementen in onze gemeente. Deze kalender is rechtstreeks verbonden met de Uitdatabank. Wanneer je jouw evenement daar tijdig ingeeft, kan het door ons ook overgenomen worden op de website, het informatieblad en in onze digitale nieuwsbrief

Lees hier na hoe je jouw evenement toevoegt aan de Uitdatabank. 

Procedure

Voeg jouw evenement toe in de Uitdatabank. De doorstroming naar onze website, de tweewekelijkse digitale nieuwsbrief en ons informatieblad verloopt verder volledig automatisch. Je hoeft hiervoor dus zelf niets meer te doen. 

Opgelet! Het informatieblad verschijnt driemaandelijks (eind maart, eind juni, eind september en eind december) en de voorbereidingen ervoor starten minstens een maand vroeger. Het is daarom belangrijk om jouw evenement tijdig aan de databank toe te voegen: vóór 1 maart voor de editie eind maart, vóór 1 juni voor de editie van eind juni, vóór 1 september voor de editie van eind september en vóór 15 november voor de editie van eind december.