Gemeente Wingene

Gezocht: groene vingers!

Nu de externe ondersteuning voor ons Team Interne Werken (Groen) wegvalt zijn we in deze drukke periode op zoek naar extra groene vingers? Tuinier je graag en heb je tijd over dan mag je zeker ook de publieke perkjes in jouw buurt helpen onderhouden.

Traditiegetrouw is het begin van de lente een bijzonder drukke periode voor ons Team Interne Werken. Ze hebben dan de handen meer dan vol met het groenonderhoud in onze gemeente. 

Door de coronacrisis is bovendien bijna alle externe ondersteuning weggevallen waardoor er noodgedwongen keuze gemaakt moeten worden. In eerste instantie concentreren de collega's zich op het onderhoud van de grote publieke ruimtes zoals sportparken, begraafplaatsen, pleinen.

Daardoor kan het iets langer duren vooraleer de kleinere perkjes in de woonwijken worden schoongemaakt ... We vragen jullie om dit uitzonderlijk even door de vingers te zien.

Gezocht: groene vingers!

En wie een paar groene vingers over heeft mag ons steeds een handje helpen bij het wieden en harken van de publieke perkjes, bijvoorbeeld in jouw straat. 

Alvast bedankt voor het begrip en de medewerking! 

Gepubliceerd op  wo 15 apr 2020