Gemeente Wingene

Grabbelpas

Actueel

De activiteiten in de paasvakantie worden geannuleerd naar aanleiding van de beslissing van de Vlaamse regering op 18/03/2020 om de jeugd(werk)activiteiten tot het einde van de paasvakantie (= 19/04/2020) te annuleren. Dit om de verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk in te dijken.

De krokusvakantie is nog maar gedaan of de paasvakantie komt er alweer aan! Ontdek snel ons aanbod van fantastische activiteiten. 

Bekijk de paasfolder. 

Wat?

Grabbelpas is de verzamelnaam voor alle activiteiten tijdens de schoolvakanties. Gocart racen, cupcakes bakken, een bezoek aan smurfenland of een uitstapje naar een pretpark zijn maar enkele voorbeelden van de toffe activiteiten die we zoal organiseren. 

Alle activiteiten kan je terugvinden in de brochure of folder die wordt opgemaakt per vakantie. Deze worden (digitaal) verspreid via de scholen in Wingene en Zwevezele en zijn ook steeds op deze pagina terug te vinden (kijk hieronder bij documenten) of in de Facebookgroep "Jeugd in Wingene". 

Voor wie?

Grabbelpas is er voor alle kinderen die het eerste kleuter hebben doorlopen tot en met kinderen uit het zesde leerjaar.

Voorwaarden

Voor je kan inschrijven voor de activiteiten, moet je je via deze pagina eenmalig registreren. Je doet dit best een aantal dagen op voorhand, zodat wij de gegevens kunnen nakijken en goedkeuren. Zo loop je bij de start van de inschrijvingen ook geen vertraging op. 

Lukt het niet of heb je geen computer ter beschikking? Dan kan je ook terecht aan de balie van de Dienst Vrije Tijd in recreatiebad de Alk.

Meer info

Nog niet zo vertrouwd met alle locaties? Hier vind je alle mogelijke locaties waar grabbelpasactiviteiten plaatsvinden terug op een handige kaart.