Gemeente Wingene

Groepsaankoop gas en elektriciteit Provincie West-Vlaanderen

Tot en met 9 februari 2021 kun je opnieuw vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop groene stroom en/of gas van de provincie West-Vlaanderen. Dit jaar gaat de provincie voluit voor 100% Belgische groene energie. Hoe meer deelnemers, hoe groter de besparing kan zijn!

Jaarlijks organiseert de Provincie West-Vlaanderen een groepsaankoop voor groene energie.
Bij de vorige editie bespaarden gezinnen gemiddeld meer dan 200 euro!


Inschrijven is gratis, vrijblijvend en eenvoudig. Doe mee, bespaar op je energiekosten en draag je steentje bij aan een beter milieu. De vorige editie schreven 66.690 gezinnen zich in. Daarvan ging 60 % (40.170 gezinnen) effectief op het persoonlijke aanbod van de winnende leverancier in. Je blijft vrij om het aanbod te aanvaarden of niet.

Stapte je al eerder over naar een voordelig (groepsaankoop)contract? Hou er dan rekening mee dat je energieleverancier je contract kan verlengen aan duurdere prijzen. Denk eraan: je kunt op elk moment kosteloos van energieleverancier en van energiecontract veranderen (bij een jaarverbruik lager dan 50 000 kWh voor elektriciteit en 100 000 kWh voor gas).

Wil je inschrijven of heb je graag meer informatie? Surf naar de website van de provincie.

Heb je geen toegang tot het internet of wil je graag begeleiding bij de inschrijving?
Dan kan je terecht bij de Woonwinkel Regio Tielt. Neem contact op via 051 42 81 81 of maak een afspraak voor een bezoek aan het woonloket tijdens de wekelijkse zitdag van de Woonwinkel in ons gemeentehuis.

Gepubliceerd op  wo 13 jan 2021