Gemeente Wingene

Neem jij ook deel aan de groepsaankoop zonnepanelen?

Wil jij ook een lagere energierekening en tegelijk een bijdrage leveren aan het klimaat? Schrijf je dan voor 9 oktober vrijblijvend in voor de groepsaankoop zonnepanelen, een initiatief van Energiehuis Oostende met de steun van provincie West-Vlaanderen.

Dankzij deze groepsaankoop kunnen inwoners en bedrijven op een voordelige en gemakkelijke manier overstappen naar hernieuwbare energie door een kwalitatief hoogwaardig en compleet zonnepanelensysteem aan te kopen. De plaatsing en elektrische keuring zijn in de aankoop inbegrepen. 

De groepsaankoop is een initiatief van de stad Oostende en energiehuis Oostende. De provincie West-Vlaanderen en de gemeente Wingene sluiten zich aan bij deze organisatie.

Hoe schrijf je in en wat daarna? 

Vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop kan tot 9 oktober via deze website. Vervolgens verloopt de procedure als volgt: 

  • Er vindt een veiling plaats, waarin gekwalificeerde leveranciers tegen elkaar bieden. De leverancier met het laagste bod wint de veiling.
  • Vanaf 21 oktober krijg je als deelnemer een persoonlijk voorstel van de winnende leverancier. Je krijgt tot 6 december de tijd om te beslissen.
  • De leverancier streeft ernaar het zonnepanelensysteem te installeren voor de zomer van 2020.

Via de groepsaankoop worden geïnteresseerden helder en objectief geïnformeerd, zodat men een weloverwogen beslissing kan nemen. Gedurende het hele traject, van inschrijving tot installatie, staan er medewerkers ter beschikking voor vragen en hulp bij problemen. 

Heb je nog vragen? 

Bezoek de website voor meer informatie. Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen. Je kan de initiatiefnemers ook steeds contacteren via zonneenergie@wijkiezen.be of bel hen op het gratis nummer 0800 26 829 (elke werkdag van 9 tot 17 uur).

Gepubliceerd op  ma 26 aug 2019