Gemeente Wingene

Inschrijvingen zomervakantie: update volgt op maandag 16 mei

Eerst en vooral willen we ons nogmaals verontschuldigen voor het technische probleem tijdens het inschrijfmoment van dinsdag 10 mei. Tot grote teleurstelling van vele ouders, kinderen en onze eigen diensten moesten we de inschrijvingsavond stopzetten. We begrijpen de frustraties en teleurstelling.

Achter de schermen zijn we volop op zoek naar de oorzaak van het probleem en staan hiervoor in contact met onze softwareleverancier die het inschrijfprogramma beheert. In samenwerking met hen zullen we ervoor zorgen dat het alternatieve inschrijfmoment zo vlotjes mogelijk kan verlopen.

We beslisten op de avond zelf om de inschrijvingen tijdelijk te blokkeren. Ondanks onze inspanningen om de online inschrijvingen te beheren, konden we de activiteiten niet onmiddellijk blokkeren. In die tijdspanne zijn er dan ook een aantal inschrijvingen doorgekomen. Hoe het verder gaat met die inschrijvingen en wanneer we een nieuw inschrijfmoment organiseren, wordt beslist op maandag 16 mei. Dan hakt ons college van burgemeester en schepenen de knoop door over het verdere verloop van de inschrijvingen.

We houden je op de hoogte. Bedankt voor je begrip!

Gepubliceerd op  vr 13 mei 2022