Gemeente Wingene

Zuivel 't Blauwhuis: Katty en Rosy Devooght (zuivelproducten en kaas- en tapasplanken)

Bedrijf

In de schaduw van de mooie Sint-Joriskerk van Wildenburg maken de zussen Katty en Rosy Devooght de lekkerste zuivelproducten in hun atelier gevestigd in de Beernemsteenweg 145 te Wingene.

Er was eens... De grootouders van Katty en Rosy maakten boter op hun boerderij en verkochten zo ook karnemelk. Die boerderij was een kasteelhoeve, gelegen op de site van het 16de eeuws kasteel Blauwhuis

In 1970 namen de ouders van Katty en Rosy het ouderlijk landbouwbedrijf over en werd het aanbod van zelfgemaakte zuivelproducten verder uitgebreid. 

De zussen Katty en Rosy hebben als derde generatie dit werk verder gezet waarbij het assortiment nog steeds wordt verfijnd en aangevuld met allerlei lekkers

Producten

Katty en Rosy bieden jou een ruim assortiment zuivelproducten aan: boter, kaas, karnemelk, yoghurt, chocomousse, tiramisu en pudding met vanille, chocolade, duo, met rijst en ook met rozijntjes. 

Met een selectie van zachte, romige, pittige, pikante en kruidige kaassoorten, maken ze voor u ook mooie en lekkere kaasplanken.

Hun assortiment werd sinds kort ook aangevuld met tapasplanken

Wist je dat? 

Zuivel zit boordevol belangrijke voedingsstoffen die goed zijn voor je ogen (vitamine A), je beenderen (calcium en fosfor), je huid (vitamine B2), je spieren (eiwitten), je hersenen en je bloed (vitamine B12).

#Koop lokaal

Katty kan je vinden op de woensdagmarkt in Wingene