Gemeente Wingene

Neem deel aan onze landbouwcampagne!

Digitaal formulier

Omwille van de zware impact van de coronacricis op land- en tuinbouwers zette de gemeente in 2020 een promotiecampagne op om de hele sector in de schijnwerpers te plaatsen. Het project kwam tot stand in samenwerking met de Provinciale Landbouwkamer en de Landelijke Gilden Wingene en Zwevezele. Aan de hand van een 90-tal borden die verspreid in het landschap staan, worden voorbijgangers getriggerd door opvallende slogans. De slogans hebben betrekking op veeteelt, of op akker- en tuinbouwteelten. Het opzet is consumenten bewust te maken dat hun dagelijkse voedsel altijd ergens groeit en bloeit, en dus niet zomaar uit de lucht komt vallen. Omdat voedsel belangrijk is, is ook de landbouw belangrijk !

Ook dit jaar willen we onze landelijke troeven volop uitspelen, het gezond bewustzijn voor land- en tuinbouw verder aanwakkeren en burgers bewust maken van hun consumptiegedrag. We roepen daarom land- en tuinbouwers die al over een sloganbord beschikken op om dit bord opnieuw op een veilige locatie voor de duur van de teelt op te stellen.

Hoe vraag je een bord op jouw perceel aan? 

Wie nog niet over een sloganbord beschikt of wie een verweerd of beschadigd bord wil vervangen, kan dit aanvragen door het formulier in het digitaal loket in te vullen (zie bovenaan pagina). Er is slechts één bord per landbouwer beschikbaar. Het promobord is gratis.

Kies een van volgende borden 

De afmeting van de borden is 100x70 centimeter (liggend formaat). 

Ontwerp 1

Ontwerp 2

Ontwerp 3

Ontwerp 4

Ontwerp 5

Ontwerp 6

Ontwerp 7

Ontwerp 8