Gemeente Wingene

Lode Vannevel (aardappelen)

Bedrijf 

De familie Vannevel runt hun bedrijf in de Kortrijksteenweg 36 te Zwevezele. De familie heeft een hoevewinkel, gespecialiseerd in de verkoop van aardappelen. De hoevewinkel is elke dag open. Ook in het weekend

Producten

De familie Vannevel heeft drie soorten aardappelen: vastkokend, licht-bloemig (de geliefde Bintjes) en frietsoort.

De producten mag je zelf nemen in de schuur en betalen doe je in het bijgevoegd gelddoosje. Natuurlijk bedienen ze ook graag de nieuwe klanten. 

De aardappelen worden aangeboden per 5 kg, maar dit kan op vraag ook aangepast worden naar ieders wens (bijvoorbeeld 10 of 20 kg).

Af en toe worden ook leuke acties georganiseerd. Tijdens de dag van de klant worden bij elke aankoop toffe schortjes en leuke receptenboekjes aangeboden.

Wist je dat?

Aardappelen zijn helemaal geen dikmakers. Die misvatting is te wijten aan sommige minder gezonde bereidingswijzen, zoals frituren of bakken. Gekookte aardappelen bevatten in verhouding tot hun volume en gewicht weinig calorieën en leveren veel voedingsstoffen

#Koop lokaal

De aardappelen worden geteeld op een natuurlijke en milieubewuste wijze, met respect voor mens, dier en natuur. Vanaf vrijdag 29 mei zijn er NIEUWE aardappelen te verkrijgen op de hoeve!