Gemeente Wingene

Moeder- en Vaderdag: zet jouw actie of product als handelaar in de kijker

Met Moeder- en Vaderdag in het vooruitzicht willen we als gemeente, in samenwerking met Unizo Wingene-Zwevezele, de nodige inspanningen leveren om al onze lokale ondernemers te steunen en onze inwoners warm te maken om bij jouw handelszaak een cadeautje aan te kopen.

Heb je een speciale actie, aanbieding of promotie voor Moeder- of Vaderdag? Of een bijzonder product dat je speciaal voor deze feestdagen wil aanprijzen? Dan kan je deelnemen aan onze campagne, want wij willen hiervoor met veel plezier de nodige promotie maken via onze website, facebookpagina en digiborden.

Wil je graag deel uitmaken van onze promotiecampagne? Bezorg ons dan zeker jouw gegevens en enkele bijhorende foto’s via het digitaal formulier (zie bovenaan deze pagina). Vervolgens maken wij een aparte webpagina voor jouw onderneming aan en nemen we deze mee in onze promotiecampagne. Uiteraard kan je ook via jouw kanalen naar deze pagina verwijzen. 

We blijven ondersteunen

De uitgestelde eindejaarsactie wordt opnieuw uitgesteld omdat momenteel nog niet alle lokale ondernemers volwaardig kunnen deelnemen helaas. Maar uitstel is geen afstel, op het einde van dit jaar maken we dat met een fantastische eindejaarsactie meer dan goed. 

Heb je andere ideeën of suggesties voor mogelijke acties of initiatieven? Geef dan zeker een seintje aan Dienst Ondernemen.