Gemeente Wingene

Nieuwe datum voor comedy-avond met Lukas Lelie, Amélie Albrecht en Bas Birker

De comedy-avond met Lukas Lelie, Amélie Albrecht en Bas Birker wordt verplaatst van zaterdag 4 april naar zaterdag 18 april 2020. Heb je al tickets? Lees dan hier even na wat je kan doen om ze om te ruilen of terug te laten betalen.

Lukas Lelie krijgt de kans om begin april mee te doen aan de StuBru Snowcase, waardoor de voorstelling twee weken later plaatsvindt dan aanvankelijk voorzien. Op zaterdag 18 april dus, in plaats van zaterdag 4 april. 

We hopen ten zeerste dat iedereen die al een ticket heeft voor 4 april, zich op 18 april kan vrijmaken voor deze voorstelling in CC de Wissel.

Gekochte tickets kunnen omgeruild of terugbetaald worden.

Dit zijn de verschillende mogelijkheden:

  1. Je kocht een of meerdere tickets voor 4 april en wenst deze om te ruilen voor tickets voor de voorstelling op 18 april: stuur een mailtje naar cultuur@wingene.be. We sturen jou de nieuwe tickets op. Vergeet dus zeker niet jouw adres niet te vermelden. De nieuwe tickets worden opgestuurd van zodra wij deze ontvangen hebben van het artiestenbureau.
  2. Je kocht een of meerdere tickets en wenst deze niet om te ruilen, maar wil deze liever laten terugbetalen. In dit geval breng je de aangekochte tickets binnen bij de Dienst Vrije Tijd (aan de onthaalbalie van recreatiebad de Alk - Beernemstraat 23). Indien je dit wenst kunnen we het betaalde bedrag ook op jouw rekeningnummer storten. Gelieve in dit geval jouw rekeningnummer door te geven.
  3. Je reserveerde tickets voor 4 april en wenst deze reservering graag te behouden (maar dan voor 18 april): je kan ons dit via cultuur@wingene.be laten weten. 
  4. Je reserveerde tickets voor 4 april en wenst deze reservering niet te behoudenn: je kan de tickets annuleren door een mailtje te sturen naar cultuur@wingene.be.
Gepubliceerd op  di 12 nov 2019