Gemeente Wingene

Inwoners van Ruiselede kunnen zwemmen in de Alk aan inwonerstarief

Inwoners van Ruiselede kunnen sinds 1 maart genieten van het inwonerstarief in recreatiebad de Alk.

Na de principiële beslissing tot fusie, werken de gemeenten Wingene en Ruiselede achter de schermen volop aan een gezamenlijk voorstel waarin de toekomstige fusiegemeente vormgegeven wordt. De inwoners van Ruiselede hoeven echter niet te wachten op de nieuwe fusiegemeente om aan een voordeliger tarief te kunnen zwemmen in recreatiebad de Alk. Dat kan nu al!

Inwonerstarief voor inwoners van Ruiselede

Alle inwoners van Ruiselede kunnen vanaf nu genieten van het inwonerstarief in recreatiebad de Alk. De korting wordt sinds 1 maart toegepast. Concreet betekent dit dat er een korting van 30% toegekend wordt op alle tickets en abonnementen. 

Inwoners van Ruiselede kunnen genieten van de korting door aan de ticketkiosk te kiezen voor het inwonerstarief. Via de eID wordt vervolgens gecontroleerd of de korting mag toegekend worden.

De korting geldt niet enkel voor een gewone zwembeurt, maar ook voor schoolzwemmen, de zwemlessen in de zwemacademie en voor de andere activiteiten in de Alk zoals pre- en postnataal zwemmen, AquaFit en 50+ zwemmen. Daarnaast geldt deze korting ook voor de aankopen via de webshop.

Klik hier voor meer informatie over het aanbod en de tarieven van recreatiebad de Alk

Gepubliceerd op  ma 06 mrt 2023